top of page
  • Writer's pictureTerhi Sundström

Espoolaisen Terhi Sundströmin puhe Keskustan puoluevaltuustossa 22.4.2023

Päivitetty: 4. toukok. 2023


Arvoisa puoluevaltuuston väki, hyvät ystävät


Hienoa, että pitkäaikaisesti, mutta pääosin vain otsikkotasolla meillä on pidetty esillä yksinelävät. Nyt eduskuntavaaliohjelmassamme oli heitä koskeva konkreettinen kärki: kotitalousvähennyksen määrän kasvattaminen yhden hengen talouksille.


14 vuotta olen pitänyt yksinelävien asiaa esillä keskuudessamme. Vetoan, että

asioiden eteenpäin vieminen ei jää tähän. Meille keskustalaisille jokainen ihminen tulee olla tasa-arvoinen riippumatta siitä, montako ihmistä saman katon alla porukassa asuu. Yksineläviä kattonsa alla asuu jo yli 1,2 miljoonaa. Ja se miksi näin on, ei ole meidän tehtävämme arvostella. Yhteiskunnan pitää auttaa yksinelävää silloin, kun hän apua tarvitsee ja kohdella jokaista yhdenvertaisesti. Kiitos paljon vaalikampanjoissaan asian puolesta puhuneille useille ehdokkaille.


Mitä tulee keskustan eduskuntavaalimenestykseen Uudenmaalla, mahtavaa, että säilytimme kovan yhteistyön tuloksena kaksi paikkaamme. Kirkastettuamme viestimme, jäsenistömme ja asiantuntijoidenkin avulla tehtävän,

tiukan vaalianalyysin jälkeen, on kannatuksen kasvattamisen vuoro. Yksittäisten, vaikka tunnettujenkin, valtuutettujen vetovoima ei Uudellamaalla yksin riitä nostamaan keskustan tunnettuutta ja eikä kannatusta.


Nyt, kun hallitustyökiireet väistyvät, haastan puoluejohdon, eduskuntaryhmän johdon ja kaikki kansanedustajat, siis kaikki kansanedustajat, jokaisen, osallistumaan aktiiviseen kenttätyöhön niin Espoossa kuin kaikissa Uudenmaan kunnissa tulevan neljän vuoden aikana. Nostetaan keskustan tunnettuus ja kannatus Uudellamaalla uusiin lukemiin. Tehdään se yhdessä. Lämpimästi tervetuloa!


Terhi Sundström 22.4.2023 puoluevaltuusto yleiskeskustelun puhe, Helsinki Sokos hotel Tripla

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page