top of page
  • Writer's pictureRiikka Pakarinen

Maksuton pysäköinti kaupungin liikuntapaikoille

Aloite


Espoon kaupunki on asettanut useille liikuntapaikoille esimerkiksi jalkapallokenttien ja jäähallien yhteyteen maksullisen pysäköinnin. Monelle espoolaiselle on mahdotonta kulkea liikuntapaikoille julkista liikennettä hyödyntäen. Olen saanut asiasta palautetta espoolaisilta ja olen iloinen, että moni valtuutettu yhtyy aloitteeseeni ja tähän huoleen.


Maksullinen kaupungin pysäköinti aiheuttaa mittavat lisäkustannukset esimerkiksi seurojen ohjaajille ja lapsia kuljettaville perheille. Usein vanhemmat odottavat harjoituksen ajan kentän läheisyydessä. Esimerkiksi neljä kertaa viikossa harjoitteleva/valmentava henkilö tai lapsen vanhempi maksaa helposti noin 1 000 € pelkästään pysäköintimaksuina vuodessa.


Korona on aiheuttanut mittavia vaikeuksia liikunta-alalle ja seuratoimintaan. Muusta kustannusrasitteesta on nyt syytä pidättäytyä.Me allekirjoittaneet valtuutetut esitämme, että kaupunki luopuu maksullisesta pysäköinnistä liikuntapaikkojen yhteydessä, eikä näin aseta eri liikuntapaikkoja eriarvoiseen asemaan, eikä luo ylimääräistä kustannusrasitetta urheiluseurojen ohjaajille ja lasten vanhemmille.Riikka Pakarinen

Tahdolla ja taidolla. Ehdokas numero 534

Kestustan varapuheenjohtaja ja Espoon kaupungin valtuuttettu

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page