top of page
  • Writer's pictureEspoon Keskusta

Muutoksia Espoon Keskustan valtuustoryhmässä


Espoon Keskustan valtuustoryhmän kokoonpano muuttuu, sillä 23.10. pidetyssä kaupunginvaltuuston kokouksessa myönnettiin Keskustan kaupunginvaltuutettu Riikka Pakariselle ero kyseisestä luottamustehtävästä.


Pakarinen kertoi jo eduskuntavaalien aikaan suunnittelevansa tulevaisuuttaan uudelleen. Hän haluaa keskittyä tehtäviinsä Suomen Startup yhteisön toimitusjohtajana ja Suomen Urheiluliiton (SUL) johdossa, joiden kautta on hieno mahdollisuus vaikuttaa edelleen myös ihmisten hyvinvointiin sekä yhteiskunnallisiin asioihin. Pakarinen on SUL johdossa ensimmäinen keskustalainen sitten Urho Kekkosen ja liiton historian ensimmäinen naispuheenjohtaja.Keskustan valtuustoryhmä kiittää Riikkaa hänen tekemästään työstä ja kaikesta häneltä saamastaan tuesta. Kunnioitamme ja arvostamme hänen päätöstään ja toivotamme hänelle menestystä tehtäviensä hoidossa. Riikka Pakarisen tilalle varsinaiseksi valtuutetuksi nousee varavaltuutettu Tommi Halkosaari. Tommi on jo aiemmin ollut tiiviisti mukana ryhmän toiminnassa:

-Pienessä valtuustoryhmässämme myös varavaltuutettujen ja luottamushenkilöiden rooli politiikan tekemiseen on ollut Keskustassa merkittävä. Olen toki lisäksi seurannut ja välillä osallistunutkin kaupunginvaltuuston toimintaan. Varsinaisen valtuutetun tehtävän otan kiitollisena vastaan. Espoossakin joudumme tiukkojen päätösten eteen, erityisesti valtavien perheiden palveluiden kasvutarpeiden kanssa. Jos Espoon halutaan kasvavan, tulee kerrostaloasuntojen lisäksi rakentaa palveluitakin asukkaille, summaa Halkosaari.


Keskustan valtuustoryhmää tulee uutena varavaltuutettuna täydentämään Mikko Hintsala. Hän on aikaisemmin toiminut myös varsinaisena valtuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä.


Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page