top of page

EDUSKUNTAVAALIT 2023

Vaalipäivä sunnuntaina 2.4.2023
Ennakkoäänestys 22. – 28.3.2023

Keskustan espoolaiset ehdokkaat
Uudenmaan vaalipiirissä

Bäckström-Niklas-Verkko-2000px.jpg

Niklas Bäckström

Niklas Bäckström

laitesukelluskouluttaja, insinööri

Pakarinen-Riikka-Verkko-2000px.jpg

Riikka Pakarinen

Olen ehdolla, koska haluan vaikuttaa keskeisiin asiakysymyksiin. Tunnen niin ulko- ja turvallisuuspolitiikan, EU:n, elinkeinopolitiikan kuin lapsiperheiden arjen asiat. Euroopassa käydään sotaa ja sen myötä näihin kaikkiin teemoihin liittyen on isoja kysymyksiä ratkottavana. Haluan omalla toiminnallani rakentaa luottamusta siihen, että politiikalla voidaan kääntää kehityksen suunta kohti turvallisempaa ja vakaampaa tulevaisuutta,

toimitusjohtaja, Keskustan vpj.

Halkosaari-Tommi-Verkko-2000px.jpg

Tommi Halkosaari

Tommi on 31 vuotias insinööri.

Lue lisää:

www.halkosaari.com

vanhempi käyttöinsinööri, DI

Tea.jpg

Tea Saarniala

Tea Saarniala on 50-vuotias kiinteistöalan ammattilainen toimien avainasiakaspäällikkönä (KAM) isännöitsijätoimistossa. Tea toimii myös esihenkilönä tiimille managereita, kiinteistösihteereitä ja vuokravalvojia, sekä kuuluu suurasiakkuuden johtoryhmään.

avainasiakaspäällikkö

Hyvönen-Naomy-Verkko-2000px.jpg

Naomy Hyvönen

Naomy Hyvönen on 44 vuotias, kestävän kehityksen ja viestinnän asiantuntija, yrittäjä sekä kahden kouluikäisen lapsen äiti Espoon Nuottalahdesta. Lähellä Naomyn sydäntä ovat ammattitaustansakin vuoksi kestävän kehityksen mukaisten tavoitteiden tuominen mukaan päätöksen tekoon, kuin myös ilmastonmuutoksen huomioiminen. 

viestinnän asiantuntija, yrittäjä

Sylf-Samuel-2022.jfif

Samuel Sylf

Samuel Sylf on kirjailija ja yrittäjä. Paikalliset nuoret ovat antaneet hänelle lisänimen “monitoimimies”. Samuelin into politiikkaan lähti paikallistasolta ja nuorisojärjestöistä.

kirjailija

Vuoden 2023 eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 2.4.2023

Yksi Keskustan päätavoitteista tulevissa eduskuntavaaleissa on ”Paremmin voiva Suomi”. Puolue toteaa, että mielenterveyden ongelmista on kehkeytynyt uusi kansansairaus. Se vie liian monet ennenaikaisesti sivuun työelämästä. Mielenterveyden huolet koskettavat suomalaisten jokaista ikäryhmää.

 

Keskusta haluaa, että paremmasta mielenterveydestä on tehtävä uusi, yhteinen kansallinen suurhanke. Suomi onnistui aikanaan vähentämään verisuoni- ja sydänsairauksia ja puolueen mielestä sama voidaan tehdä myös mielenterveyden parantamiseksi.  Oikea-aikaiset palvelut ja välittämisen asenne ratkaisevat. Myös työelämän on muututtava.

Keskustan mielestä sosiaali- ja terveyspalveluissa pitää siirtyä suoritteiden mittaamisesta laadun ja vaikuttavuuden mittaamiseen. Palvelujen tuottamisen tapoihin on saatava entistä enemmän liikkumavaraa ja uusia hyviä käytäntöjä on hyödynnettävä tehokkaasti. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työelämän pito- ja vetovoimaa on lisättävä, jotta alan henkilöstön riittävä saatavuus voidaan turvata.

Lue lisää: keskusta.fi/eduskuntavaalit-2023

bottom of page