top of page
  • Writer's pictureEspoon Keskusta

Espoon Keskusta tukee Riikka Pakarista jatkokaudelle Keskustan varapuheenjohtajaksi


Espoolainen Riikka Pakarinen on ehdolla Keskustan varapuheenjohtajaksi Lappeenrannan puoluekokouksessa. Keskusta tarvitsee varapuheenjohtajaksi koko puoluekentän yhdistäjän. Riikka Pakarinen kykenee ottamaan huomioon eri alueiden erityispiirteet oli sitten kyse sitten Itä-Suomesta tai pääkaupunkiseudusta. Espoon tukee Pakarista jatkokaudelle puolueen varapuheenjohtajaksi.


Uskomme Espoossa vakaasti Riikka Pakarisen kykenevän puolueen varapuheenjohtajana yhdistämään puoluetta, näyttämään suuntaa ja avaamaan solmuja, kun yhdessä puolueena teemme töitä Keskustan kannatuksen eteen. Riikka osaa puhua asioista suoraan ja politiikasta ymmärrettävästi, jotta jokainen kuulija ymmärtää, mitä hänellä on sanottavana.


Riikka on kuluneella kaksivuotiskaudellaan puolueen varapuheenjohtajana panostanut merkittävällä tavalla Keskustan toimintaan. Tätä työtä arvostamme suuresti. Perheen, työn ja luottamustehtävien ohella hän on kiertänyt kunnissa ja kaupungeissa lukemattomia kertoja tehden puolueen politiikkaa ja Keskustaa näkyväksi. Riikka on yksi puolueen ahkerimmista vierailijoista Keskustan eri piireissä.


Riikka Pakarinen on ollut kantava voima erityisesti useissa viimeisimmissä vaaleissa. Hän on tehnyt valtavasti vaalityötä enne kaikkea puolueen hyväksi. Vaalien eteen tehtävä työ ei ole keskittynyt vain Uudellemaalle, vaan hän on ollut näkyvästi esillä eri puolilla Suomea. Vaalipäivänä on myös tullut henkilökohtaista menestystä sekä kuntavaaleissa että aluevaaleissa.


Riikalla on myös selkeä visio Keskustan kaupunkityölle. Keskustalla on Uudellamaalla paljon piilevää kannatuspotentiaalia, joka on tulevaisuudessa realisoitavissa vaalikannatukseksi. Täten onkin ensiarvoisen tärkeää, että puolueen kaupunkityö saa yhä näkyvämmät kasvot puoluejohtoon. Keskustan varapuheenjohtajana puolue saa Riikka Pakarisesta ennen kaikkea monipuolisen koko puoluekentän yhdistäjän.


Keskustan puoluekokous päättää puoluejohdon valinnoista 10. – 12. kesäkuuta Lappeenrannassa.


Post: Blog2_Post
bottom of page