• Alpo Rivinoja

Postipalvelut palautettava Tapiolaan

Oletko viime aikoina yrittänyt löytää Tapiolasta Postin toimipaikan? Hakemalla sellainen kyllä löytyy rakennustyömaiden keskeltä pihan perältä, mutta mitä siellä on vastassa: OmaPostiksi nimetty kioski, jossa toimimalla itse postivirkailijana pystyt toki lähettämään ja vastaanottamaan postia. Tila koostuu enimmäkseen lokerorivistöistä.


Me tapiolalaiset haluamme enemmän. Emme me kaikki ole diginatiiveja, emmekä bittinikkareita. Yhä suurempi osa meistä on ikääntyneitä, jotka odottavat edelleen saavansa ihmisen antamaa asiakaspalvelua. Ilmaiseksi emme sitä pyydä; olemme tarvittaessa valmiita maksamaan.


On perin erikoista, että saadaksemme palvelua meidän on matkattava Isoon Omenaan. Eikö Tapiolan kokoinen asiakaspohja riitä edes yhden asiakaspalvelijan palkkaamiseen, PostiGroup? Me haluamme OmaPostin tilalle Oman Postin.


Alpo Rivinoja

Keskustan kuntavaaliehdokas 2021


https://www.lansivayla.fi/paakirjoitus-mielipide/3716899

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Koulujen pihoista lähiliikuntapaikkoja

Koulujen pihoja tulisi parantaa ja niihin tulisi kunnolla panostaa. Virikkeellinen koulun piha aktivoi lapsia ja nuoria liikkumaan, harjoituttaa motorisia taitoja, opettaa havainnoimaan ympäristöä ja

 

Espoon Keskusta

  • Instagram
  • Facebook

©2020 Espoon Keskusta