top of page
  • Writer's pictureEspoon Keskusta

Samuel Sylf ehdolle eduskuntavaaleihin 2023

Päivitetty: 14. huhtik. 2023


Keskustan Uudenmaan piiri on nimennyt espoolaisen Samuel Sylfin ehdokkaaksi kevään 2023 eduskuntavaaleihin Uudenmaan vaalipiiriin.


Samuel Sylf on kirjailija ja yrittäjä. Paikalliset nuoret ovat antaneet hänelle lisänimen “monitoimimies”. Samuelin into politiikkaan lähti paikallistasolta ja nuorisojärjestöistä.


”Kun olemme maailmassa kriisien kuriositeetissa, jokaiselle meistä on selvää, että hyvän uuden politiikantekijän täytyy ymmärtää yhä laajempia ja monisyisempiä kokonaisuuksia. Kaiken sen läpi, hänen tulee lopulta ottaa aivan tavallisen arjen todellisuus huomioon” Samuel sanoo, ”Ihmisten näkökulmat ymmärtää parhaiten kun on luovinut monitasoisia ja erilaisia polkuja pitkin.” Siihen kiteytyy tahto lähteä tekemään parempaa huomista.


Tulevaisuuden 4 pilaria

Suoraselkäisenä totuuden havainnollistajana, Samuelin vaaliteemat rakentavat neljän pilarin päälle. Nämä ovat keskenään sidoksissa ja seurauksia toisistaan:


1. Perustarpeet. 2. Suomalaisten etu. 3. Elintason nostaminen. 4. Vastuunkanto.


Lähtökohtina ovat perheiden hyvinvointi, pienten ja keskisuurten yritysten tukeminen, alueellisen tasa-arvon ja kehityksen edistäminen. Vastuunkanto tarkoittaa ahkeruutta ja toimintaympäristöä – jokainen tekee parhaansa.


Yhteinen tavoitteemme on vahvan hyvinvointivaltion edistäminen ihmisten parhaaksi. Uskon että mitä lähempänä voin olla ihmisiä, sen paremmin ymmärrän todellisuuksia ihmisten keskeltä.


Samuel Sylf, Ihmisten keskeltä

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page