top of page
  • Writer's pictureSara Saramäki

Kokousvauva on kulkenut reippaasti mukanaKokousvauva on kulkenut reippaasti mukana loppukevään kokouksissa Espoon valtuustohommissa. Tämä meidän "kolmonen" on toistaiseksi hyväntuulisin ja parhaiten nukkuva vauva sisarusparvestaan, niin mikäs hänen kanssaan kokoustaessa.


Kesäkuun valtuustossa me tänä vuonna perheenlisäystä saaneet valtuutetut vastaanotimme kaupungilta pienet muistamiset. Paras lahja on kuitenkin ollut valtuustokollegoiden ymmärtäväinen suhtautuminen vauvan mukanaoloon kokouksissa. Hienoa, että myös me ruuhkavuosivanhemmat pystymme osallistumaan päätöksentekoon tilanteessa kuin tilanteessa.


Espoon perhemyönteinen valtuusto voisi tulevaisuudessa toki tehdä vielä perheystävällisempiä päätöksiä... Kipeästi lisärahaa tarvittaisiin kouluihin ja varhaiskasvatukseen, jotta laatu ja osaavan henkilöstön riittävyys saataisiin turvattua. Espoon kasvava lapsimäärä vaatii myös suunniteltua enemmän investointeja kouluihin ja päiväkoteihin. Varsinkin päiväkodeissa on jo nyt satoja lapsia "ylipaikoilla" vailla kunnollisia tiloja, eli Espoon varhaiskasvatuksen kapasiteetti ei kerta kaikkiaan riitä. Meille ruuhkavuosivaltuutetuille piisaa siis hommia jatkossakin.


Kesäkuun valtuusto myös nimitti minut Espoon kaupunginhallituksen jäseneksi kaudelle 2024-2025. Olen todella innoissani, että saan edustaa Espoon Keskustaa kaupunginhallituksessa. Mitä siellä kaupunginhallituksessa sitten oikein tapahtuu? Siitä lisää aina kh:n kokouksien yhteydessä.Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page