top of page
  • Writer's pictureRiikka Pakarinen

Valtuustoaloite: Skeittipaikka Saunalahti-Kauklahti-Vanttila alueelle

Espoo on sitoutunut kehittämään kaupungin eri alueita tasapuolisesti. Tärkeä osa tasapuolisuutta on taata espoolaisille lapsille ja nuorille yhtäläiset mahdollisuudet harrastaa ja liikkua kohtuullisen matkan päästä kotoa. Mahdollisuudet liikuntaharrastuksille tulee toteuttaa aluerakentamisen (lisärakentamisen) yhteydessä. Uusille alueille muuttaa erityisesti nuoria lapsiperheitä. Lähiliikuntatilat ja kentät on oltava valmiina ja ne on voitava tavoittaa pyöräillen.


Skeittaus lajina on muodostunut lasten ja nuorten keskuudessa entistä suositummaksi liikunnanmuodoksi. Laji on monipuolinen ja kustannuksiltaan edullinen. On tärkeää, että skeittipaikkoja löytyy tasaisesti kaupunkimme alueelta. Saunalahti, Kauklahti, Vanttila alueelta skeittipaikka puuttuu, vaikka alueella asuu huomattavan suuri määrä lapsia ja nuoria ja käyttötarve tämänkaltaiselle paikalle on ilmeinen.


Me allekirjoittaneet valtuutetut teemme aloitteen, että Espoo osoittaisi nopealla aikataululla skeittiradan paikan ko alueelle ja aloittaisi muut rakentamista vaativat toimenpiteet. Erityisesti tässä ajassa, kun covid-19 vuoksi moni lapsi ja nuori on tippunut ohjatun harrastustoiminnan ulkopuolelle, on tämänkaltaisille matalankynnyksen harrastuspaikoille erityisen suuri tarve ja peruste.


13.9.2021

Riikka Pakarinen ja Sara Saramäki

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page